Part Forana 11/03/2022

Inca promociona el mercat del dijous a través d'empreses 'rent a car' per atreure turistes

La finalitat d'aquesta iniciativa és que vinguin nous visitants

ARA Balears
1 min
Un cartell que promociona el mercat d'Inca en un cotxe de lloguer

IncaL'Ajuntament d'Inca ha posat en marxa una acció publicitària amb les empreses de lloguer de vehicles. L'objectiu d'aquesta iniciativa és impulsar la desestacionalització turística i atreure nous visitants, segons apunta el Consistori en una nota.

"Inca és un municipi amb un gran potencial turístic, que anam impulsant a poc a poc. Per tant, el nostre objectiu és que el turista visiti la nostra ciutat amb l'excusa d'anar de mercat, aprofiti per conèixer la història de la ciutat i descobreixi els racons culturals, gastronòmics i patrimonials d'Inca", explica el regidor de turisme, Miguel Ángel Cortés.

Des de l'Ajuntament d'Inca s'ha fet feina durant els darrers anys per impulsar turísticament la ciutat i promoure'n el patrimoni històric i cultural. Per exemple, entre altres iniciatives, s'ha desenvolupat una nova plana web turística, s'han instal·lat nous suports amb indicatius dels punts d'interès i s'han posat en marxa visites guiades setmanals per donar a conèixer la seva història, cultura, gastronomia i comerç local.

stats