UN ANY DE CANVI ALS MUNICIPIS
Part Forana 08/07/2016

Impuls a la renovació de la xarxa d’aigua i depuradora

És una de la prioritats de l’equip de govern d'Inca, que encapçala Virgilio Moreno

M.b.
1 min
Visita als dipòsita d'aigua situats dins el terme de Lloseta.

IncaTenir la xarxa d’aigua en condicions, no només quant a qualitat sinó també en matèria d’infraestructura, és una de la prioritats de l’equip de govern actual, que encapçala Virgilio Moreno. El superàvit de 2015 es destina a inversions sostenibles, com la renovació de la canonada dels dipòsits situats dins Lloseta. En la mateixa línia, s’ha pres un acord per ampliar la depuradora, i una ordenança municipal regularà la gestió de parcs i jardins. També hi ha un programa d’eficiència i estalvi d’aigua en tots els àmbits, que arriba als ciutadans amb una campanya de conscienciació permanent. L’Ajuntament ha engegat un programa de tallers mediambientals al Serral de les Monges per motivar les generacions més joves en la protecció de la natura.

Inca Participa és la targeta de convidada general als ciutadans perquè s’involucrin en el dia a dia del municipi, amb diversos processos participatius. A més, la transparència en la concessió d’ajudes i subvencions ja té un marc de regulació. I s’ha creat un hostal d’entitats, un punt de reunió i convivència.

En temes socials, l’Ajuntament ha habilitat més beques d’escola d’estiu. El Casal de la Dona, empentada des de la nova Regidoria d’Igualtat, una oficina de suport a l’emprenedoria i la creació d’una borsa d’habitatge social són altres reptes assolits.

stats