Part Forana 26/08/2021

El Govern inverteix més de 500.000 euros en l'ampliació del CEIP Guillem Ballester i Cerdó de Muro

Les obres acabaran el mes de setembre i s'hi hauran construït sis aules noves

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern i el conseller d'Educació durant la visita.

MuroLes obres d'ampliació del CEIP Guillem Ballester i Cedó de Muro, que disposen d'un pressupost de 524.884 euros, comprenen l'ampliació de la superfície del centre en més de 383 metres quadrats i consisteixen en la construcció de sis noves aules. El projecte està inclòs en el Pla d'infraestructures educatives 2016 -2023 i es preveu que acabin el mes de setembre, segons informa el Govern en una nota.

Quatre de les aules es destinaran a Primària i dues seran de suport. També s'hi ha construït un nucli de lavabos. La intervenció consta, per una banda, de la construcció on es col·loquen les aules de reforç i els lavabos i, per altra banda, la construcció on hi ha les aules de Primària.

Aquestes dues parts estan connectades a través d'un passadís envidrat, per deixar-los un pati de separació. Aquest pati afectarà el mínim possible l'edifici existent i tindrà il·luminació i ventilació. Per altra banda, la Conselleria d'Educació i Formació Professional finançarà unes 70 places educatives de zero a tres anys, que estan en procés de creació per part de l'Ajuntament de Muro.

stats