UN ANY DE CANVI ALS MUNICIPIS
Part Forana 08/07/2016

Fil directe amb els veïns i empenta a les ajudes socials

Montse Terrasa
1 min
Unes 30 persones acudiren a les jornades sobre com fer carbó.

SóllerMÉS i PSIB han potenciat la relació directa amb el poble. N’és un exemple que l’equip de govern ha publicat el telèfon mòbil i el correu electrònic de cada regidor i els plens es fan al capvespre, per facilitar-hi l’assistència dels veïns.

A més a més, s’ha convocat una assemblea oberta per parlar dels comptes municipals i s’han recuperat les reunions per barriades, de les quals ja se n’han fet dues. També s’han obert processos participatius per triar el model de mobilitat del poble i per escollir quins artistes volen a les seves festes, segons destaca Laura Celià, regidora d’aquesta àrea, que disposa de portal propi a internet.

Igualment, la Regidoria de Medi Ambient, en mans de Pep Puig, ha fet ús de les xarxes socials per agilitar el sistema de localitzar els amos dels animals perduts al municipi. A Facebook, també informen d’iniciatives com el suport al Govern per crear una reserva marina o les jornades de ‘bioxarc’, tècnica per fer carbó de manera més ecològica, en les quals va participar una trentena de persones, “tot un èxit”, segons Puig.

En política social, la regidora Àgueda Quiñonero destaca les beques per a persones en procés d’inserció laboral, el nou programa d’acompanyament per a persones amb discapacitat o majors i la contractació d’una treballadora social per ajuda a domicili.

stats