Part Forana 28/03/2022

Comencen les obres del vial cívic i el carril bici del camí Salard

El pressupost de la intervenció ascendeix a 583.703,32 €

ARA Balears
1 min
Diferents càrrecs públics i tècnics presenten el projecte als veïns

PalmaLes obres del vial cívic del camí Salard, que connectarà el barri del Rafal Nou amb la rotonda del camí Vell de Sineu (Ma-3011), han començat aquest dilluns. El pressupost de la intervenció ascendeix a 583.703,32 € i es preveu que el termini d'execució sigui de quatre mesos, explica el Consell de Mallorca en una nota.

El projecte compleix l'objectiu de dotar el camí Salard d'un seguit de millores en tot el seu recorregut, que és de prop de 1.000 metres, que consisteixen a crear un vial amb una amplada de 2,2 metres de carril bici i un altre espai per a vianants de dimensions variables entre 3 i 8 metres.

"Estam molt contents de poder començar avui les obres i satisfer una de les reivindicacions històriques dels veïns d'aquesta zona, el carril cívic. A més, amplia la xarxa de quilòmetres de carril bici de Mallorca i contribueix al canvi de model de mobilitat que estam impulsant", ha dit conseller de Mobilitat i Infraestructures Iván Sevillano, durant la visita a aquest punt.

En concret, es disposarà d'un vial cívic per a ciclistes i un altre per a vianants, també es milloraran els accessos al camí Salard per millorar-ne el trànsit i disminuir la congestió en hores punta. A més, es condicionarà la zona, mitjançant enllumenat públic amb més de 40 fanals i la plantació de més de 60 arbres. Respecte del nou enllumenat, es definirà per tot el tram del camí Salard i s'adequarà tenint en compte paràmetres de seguretat viària i de condicionament urbanístic.

stats