Part Forana 14/06/2023

Biel Ferragut serà el batle de sa Pobla durant els pròxims quatre anys

Aquest dimecres capvespre s'ha signat, per tercer mandat consectiu, el pacte de govern entre IxsP, MÉS, el PSOE i El Pi

1 min
Signatura del pacte a sa Pobla.

PalmaEl candidat dels Independents per sa Pobla (IxsP), Biel Ferragut, serà el batle de sa Pobla durant els pròxims quatre anys, d'acord amb el pacte de govern que s'ha signat aquest dimecres capvespre amb MÉS, el PSOE i El Pi. "La voluntat del tercer pacte és continuar governant des de l’acord i el consens ampli, situant els interessos de sa Pobla i de la seva gent en el centre de les polítiques", ha declarat Ferragut durant la presentació del pacte.

El pacte consta de 85 punts que reflecteixen les prioriats dels quatre partits i s'ha signat sota el nom 'Acords de futur per sa Pobla. Compromisos de governabilitat 2023-2027'. 

El candidat de MÉS, Toni Simó, ha dit que "el compromís i les ganes són els mateixos des del 2015", mentre que el candidat d'El Pi, Joan Pérez, ha reconegut que "és molt fàcil pactar amb aquests tres partits". A més, Pérez ha afegit que "anirà millor que les anteriors legislatures perquè hem reprès el pacte amb força". Des d'El PSOE, Xisca Mir ha volgut agrair que s'hagi revalidat el mateix pacte i ha assegurat que seran "un bon equip".

Repartiment d'àrees

Els IxsP, que han tret cinc regidors, es queden amb Urbanisme, Esports, Seguretat ciutadana, Turisme, Manteniment, Serveis, Cementeri, Participació ciutadana, Comerç, Fires, Mercat, Agricultura, Gent gran, Comunicació i Joventut.

Els de MÉS, amb tres regidors, gestionaran Medi Ambient, Cultura, Serveis Socials, Planejament urbanístic, Festes, Mobilitat, Salut i Protocol. El PSIB-PSOE (1 regidor) durà Personal, Igualtat i Educació i El Pi (1 regidor) s'encarregarà d'Hisenda, Obra pública, Eficiència energètica i Innovació.

stats