UN ANY DE CANVI ALS MUNICIPIS
Part Forana 08/07/2016

Assemblees amb els joves i plens més accessibles

Ses Salines ha complit bona part de les promeses electorals del pacte entre Endavant i El Pi respecte de transparència i foment de la participació ciutadana

M. T.
1 min

Ses SalinesSes Salines ha complit bona part de les promeses electorals del pacte entre Endavant i El Pi respecte de transparència i foment de la participació ciutadana, les dues prioritats que es van marcar al principi de la legislatura.

Com a exemple de punts assolits, s’han convocat assemblees de joves cada tres mesos i també s’ha canviat l’horari dels plens per fer-los més accessibles. A més a més, tots els càrrecs polítics ja no cobren les dietes per benzina.

Pendents queden les millores en infraestructures educatives i de serveis socials, encara que s’ha restablit el punt d’informació juvenil; així mateix, s’ha inaugurat un local per a Protecció Civil i s’ha obert un espai jove a la Colònia de Sant Jordi.

Pensant en els joves, a part de les assemblees cada tres mesos, s’ha organitzat per primera vegada un servei de bus per traslladar-los a les festes patronals.

En qüestions de medi ambient, s’ha impulsat la recollida porta per porta a ses Salines i la recollida selectiva a la Colònia està en fase de licitació.

El consum responsable d’aigua en època de sequera ha estat objecte d’una campanya de sensibilització ciutadana, igual que la neteja de les platges.

stats