Part Forana 11/10/2021

Alcúdia commemora el 500è aniversari de l’inici de la Revolta a Mallorca

ARA Balears
1 min
Presentació 500 anys de Germania a Alcúdia.

PalmaLa Comissió Cívica Germanies 500 està organitzant un gran acte cultural per commemorar el 500è aniversari de l’inici de la revolta a Mallorca, que es farà el pròxim divendres a les 19.30 h a l’Auditori d’Alcúdia. La comissió ha explicat que vol vincular amb el present el passat històric de les lluites per millorar les condicions de vida de la nostra societat a través d’un acte cultural.

Durant l'acte es durà a terme l’estrena del tràiler del documental Germania, silenci trencat, realitzat per Pere Sánchez i promogut per l’Assemblea Sobiranista de Mallorca. Segons han informat en un comunicat, l'esdeveniment el conduirà la poeta i comunicadora Clara Fontanet i comptarà amb la participació de Maria Magdalena Amengual, Cati Eva Canyelles i Maribel Servera, en representació dels Glosadors de Mallorca.

També hi seran Biel Font i Tomeu Quetgles, dos músics de l’escena folk balear que tocaran algunes de les cançons del seu disc Agermanats (Cas Músic, 2021). Durant la vetlada també tocarà el músic i activista Biel Majoral. L’acte és gratuït, però s’ha de reservar l’entrada a través de la plataforma ticketib.com.

stats