Part Forana 07/04/2022

Alcúdia canviarà els horaris dels establiments de restauració i oci

El PP ha presentat la moció, que s'ha aprovat en el ple d'aquest dijous

ARA Balears
1 min
Establiments d'Alcúdia.

PalmaAlcúdia ha aprovat en el ple d'aquest dijous canviar els horaris d'obertura i tancament dels establiments de restauració i oci. Aquesta moció l'ha presentada el Partit Popular i s'ha aprovat amb 16 vots a favor i el vot en contra de Vox, apunta el PP en una nota.

Ara s'hauran d'establir els horaris definitius. Per ara, la proposta del PP és que els restauradors puguin obrir de les 7.30 h fins a les 2.30 h, cada dia de la setmana excepte divendres, dissabte i el dia abans d'un festiu, que podran tancar a les 4 h. Els bars d'oci nocturn hauran d'obrir a les 10 h i l'horari de tancament serà el mateix que el dels restauradors. L'horari proposat per a les sales de joc, bingo, cine i cafès-teatre és de 9 h a 4 h, i el dels gimnasos, de 6 h a 23 h.

"Els establiments i comerços del nostre municipi han patit molts perjudicis amb les restriccions de la pandèmia i la falta de turisme. Ara és el moment de tornar a la normalitat", apunta la portaveu del PP d'Alcúdia, Fina Linares. Així mateix, considera que "amb els nous horaris es pot compaginar l'oferta de restauració i d'oci d'Alcúdia amb el descans i tranquil·litat dels residents".

stats