Part Forana 06/08/2021

Uns 1.000 infants d'Inca participen en les escoles d'estiu

Una de les activitats més demandades pels infants inquers és l'Esportiueig, que combina la pràctica esportiva amb activitats de lleure

ARA Balears
1 min
Nins en un curset de natació.

IncaUns 1.000 infants d'Inca participen en les escoles d'estiu d'Inca durant els mesos de juliol, agost i setembre. Una de les activitats més demandades pels infants inquers és l'Esportiueig, que combina la pràctica esportiva amb activitats de lleure, informa l'Ajuntament d'Inca en una nota. El consistori calcula que passaran per l'Esportiueig prop de 600 nins i nines, una xifra que es suma als usuaris de les activitats de lleure que duen a terme a Inca empreses i entitats privades.

D'altra banda, enguany l'Ajuntament també ha posat en marxa cursets de natació i classes dirigides sota el nom d'"Estiu Actiu". En concret, unes 80 persones participen de les activitats dirigides i els cursets de natació tenen més de 85 usuaris. Pel que fa al bany lliure, una mitja de 828 persones passen cada dia per la piscina exterior del poliesportiu Mateu Cañellas. "Any rere any, el nostre objectiu és promoure i impulsar una oferta d'oci molt variada i atractiva amb la finalitat de cobrir les necessitats bàsiques de les famílies i fomentar la conciliació familiar i laboral", explica el batle d'Inca, Virgilio Moreno.

"Al llarg de tot l'any, hem fet un esforç important per mantenir l'activitat i que els inquers poguessin seguir gaudint de l'esport, amb les màximes garanties. En aquest cas, la nostra prioritat ha estat poder oferir un espai segur perquè els més petits de la casa puguin gaudir de l'estiu", destaca el regidor d'esports, Antoni Peña.

stats