Mèdia 03/05/2022

Maitane Moreno, nova directora d'IB3 Ràdio

El Consell de Direcció de l'ens públic manté Joan Carles Martorell al capdavant d'IB3 Televisió

1 min
IB3 RÀDIO, FINS A ALGÈRIA 
 IB3 Ràdio hauria arribat a l'espai radioelèctric d'Algèria per una freqüència que emetia des de Ciutadella.

PalmaEl Consell de Direcció d'IB3 s'ha reunit aquest dimarts i ha nomenat l'experiodista de la Cadena Ser Maitane Moreno nova directora d'IB3 Ràdio, a més de la part de comunicació corporativa, en sujsbtitució de Joan Forteza. D'altra banda, Joan Carles Martorell es manté al capdavant de la direcció d'IB3 Televisió i assumeix també la programació, segons ha explicat l'ens públic.

Aquests dos càrrecs són els de nomenament directe per part del director general, Andreu Manresa, que fou reelegit la setmana passada pel Parlament per continuar en el seu càrrec fins al 2027. Els altres directius d'IB3, entre els quals es troben la direcció de continguts informatius, de mitjans digitals –que fins ara tenia el nom de transmèdia– i d'esports, es nomenaran després d'un concurs públic, en què Manresa "tria per currículum, idoneïtat i confiança".

El director general de l'ens públic ja va afirmar en una entrevista a aquest diari diumenge que "a final de maig hi podria haver el nou equip integrat". Després de la seva reelecció ja va començar a tenir els primers contactes amb tres de les persones que els distints partits polítics li feren arribar, ja que "tenia interès a sondejar-los". "Vaig comunicar a dos directius que, per raons distintes, no continuaven, amb un agraïment enorme per la feina feta", va assenyalar.

stats