La filla de Buenafuente es fa viral amb una aparició sorpresa a 'Late motiv'

Joana Buenafuente irromp al plató vestida de la Niña de Shrek i emociona el seu pare

2 min
Un moment del programa

BarcelonaAndreu Buenafuente va quedar esmaperdut quan aquest dijous, en ple últim programa de Late motiv a Movistar+, va sonar la característica música de La Niña de Shrek i, en comptes de Sílvia Abril, qui va aparèixer va ser la filla de tots dos, Joana Buenafuente Abril. La nena, de nou anys, va irrompre al plató vestida del personatge que durant anys ha encarnat la seva mare i va protagonitzar un dels moments més destacats de la nit. Després d'abraçar el seu pare, Joana Buenafuente es va asseure al sofà del programa i va explicar amb claredat i convicció que era allà perquè "la mama està confinada" però "això no podia acabar així". El vídeo ja s'ha fet viral.

Uns minuts abans, Andreu Buenafuente havia explicat que no tenia guió i que no sabia què passaria durant l'últim programa. "He vingut aquí a substituir la mama", va afirmar la seva filla. Just després, Sílvia Abril va entrar en directe des de casa per explicar que "no podia concebre el final del programa sense la nena allà", fent un doble joc amb el nom del personatge. Aprofitant el moment de trobada familiar davant de les càmeres, Andreu Buenafuente va agrair tot el suport rebut per part de la seva dona i la seva filla al llarg de la història de tot el programa. "Sense vosaltres no ho hauria aconseguit mai", va dir el presentador, amb llàgrimes als ulls.

Entre les sorpreses de l'últim Late motiv també hi va haver l'aparició del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que es va connectar en directe a través d'una videotrucada. "Has fet molts acudits sobre mi. Ara és el meu torn", va bromejar el polític. Buenafuente es va acomiadar del programa penjant la jaqueta i un nas de pallasso, però ja ha avançat que seguirà vinculat a la cadena amb nous projectes.

stats