Mèdia 11/10/2021

Enric no acudirà a l'homenatge a Lady Di que s'organitzarà al Palau de Kensington

L'últim cop que el fill petit de la desapareguda princesa va estar a Londres va ser per inaugurar una estàtua de la seva mare, i hi va coincidir amb el seu germà

2 min
Enric i Meghan Markle, els ducs de Sussex

BarcelonaLa festa que tindrà lloc demà al Palau de Kensington per homenatjar la princesa Diana no comptarà amb la presència del seu fill petit. Enric, que va començar a viure en aquesta residència reial amb la seva mare quan ella encara estava casada amb Carles d'Anglaterra i que s'hi va quedar fins a la seva mort (el 1997), no formarà part de la vetllada, on està previst que acudeixin un centenar de convidats, entre els quals hi haurà, per exemple, Elton John. Segons Hello!, ni Enric ni Meghan Markle formaran part de l'esdeveniment, tot i que s'havia especulat molt amb la seva possible assistència.

Des que va deixar de ser membre sènior de la família reial britànica, Enric només ha estat a Londres en un parell d'ocasions. Una va ser el funeral del seu avi, el duc d'Edimburg, on va formar part del seguici fúnebre i de la missa, oficiada a la capella de Sant Jordi del Castell de Windsor. Aquell retrobament va ser molt comentat, perquè coincidia en un moment de grans tensions entre ell i el seu germà hereu, Guillem, arran de la polèmica entrevista que Enric i Meghan havien concedit a Oprah Winfrey. Tant va ser així que a palau van fer una excepció i es van saltar el protocol per col·locar un cosí dels dos germans entre ells durant la cerimònia.

L'última ocasió en què Enric va estar a Londres va ser quan es va inaugurar una estàtua en honor de la seva mare al Palau de Kensington. Era l'1 de juliol i Diana hauria fet 60 anys. En honor a l'efemèride, Enric i Guillem van oblidar-se dels seus problemes per inaugurar aquella figura feta per l'escultor Ian Rank-Broadley, que tenien pendent inaugurar des del 2017. En aquella visita, Enric es va allotjar a Frogmore Cottage, casa que es va reformar perquè s'hi instal·lés amb Meghan quan es van casar. El príncep Enric viu a Califòrnia amb la seva dona i els seus dos fills des que van abandonar la casa reial, després de passar un breu període de temps al Canadà.

stats