Mèdia 27/12/2021

Bad Bunny es converteix en Simpson per reconciliar la Marge i el Homer

L'artista porto-riqueny tanca un 2021 ple d'èxits en què s'ha convertit en el cantant més escoltat de Spotify

2 min
Bad Bunny.

BarcelonaEl cantant porto-riqueny Bad Bunny ha sorprès els seus seguidors amb la publicació d'un vídeo musical especial en què s'introdueix al món de la sèrie de dibuixos animats Els Simpson. El vídeo explica la història de la separació del Homer i la Marge i està ambientat amb el senzill de Bad Bunny Te deseo lo mejor, llançat el 2020. El cantant de música urbana surt del televisor i fa veure al Homer com el seu mal comportament ha portat la seva família a abandonar la llar. "Jo sé que soc un cabró, que no mereixo el teu perdó, et juro que no és la meva intenció, però si escoltes aquesta cançó, et desitjo el millor", comença cantant Bad Bunny al Homer.

Al final del vídeo, la famosa parella es reconcilia sobre l'escenari durant un concert del famós intèrpret de música urbana, que indica al Homer la millor manera de demanar perdó a la Marge. Aquesta és la segona vegada que Bad Bunny regala als seus seguidors una sorpresa per Nadal, després que fa tres anys ho fes amb el llançament del disc x100pre. L'artista porto-riqueny ha anunciat també, coincidint amb les festes de Nadal, la venda en vinil dels seus primers tres discos: x100pre, YHLQMDLG i El último tour del mundo.

Aquest 2021 Bad Bunny s'ha coronat com el rei dels streams a Spotify i per segon any consecutiu el raper porto-riqueny s'ha convertit en l'artista més reproduït en aquesta plataforma a escala global. Bad Bunny ocupa aquest lloc amb més de 9.100 milions de reproduccions a Spotify i és l'únic artista llatí en liderar aquesta posició en anys consecutius. El porto-riqueny també ha aconseguit el reconeixement en la categoria artista de l'any en el lliurament dels Premis Billboard de la música llatina i dos premis Grammy Llatins a les categories millor cançó de rap/hip hop i millor àlbum de música urbana. Per acabar, aquest any Bad Bunny –el nom complet del qual és Benito Antonio Martínez Ocasio– ha debutat com a actor a la sèrie de Netflix Narcos com un personatge anomenat Arturo Kitty Paez.

stats