Comiat
Internacional 07/11/2022

Primeres paraules de Nick Carter després de la mort del seu germà Aaron als 34 anys

El membre dels Backstreet Boys ha parlat de les causes que van portar el seu germà petit a perdre la vida aquest dissabte

2 min
Nick Carter amb el seu germà Aaron en una imatge de quan encara tenien relació

BarcelonaEl cantant nord-americà Nick Carter, un dels membres més coneguts del grup musical Backstreet Boys, s'ha mostrat "trencat pel dolor" després de la mort del seu germà petit, Aaron, que va ser trobat mort dissabte passat a casa seva a Lancaster, a Califòrnia, amb només 34 anys. "El meu cor està trencat. Encara que el meu germà i jo teníem una relació complicada, el meu amor per ell mai no s'havia esvaït", ha expressat el líder de la famosa boyband nord-americana en un emotiu missatge publicat al seu compte d'Instagram.

"Sempre m'he aferrat a l'esperança que, d'alguna manera, algun dia [l'Aaron] voldria caminar per un camí saludable i, finalment, trobar l'ajuda que tant necessitava", ha afegit l'intèrpret d'Everybody al referir-se als problemes que patia el seu germà. El cantant, de 42 anys, va acompanyar el seu missatge a la xarxa social amb algunes fotos antigues amb Aaron: "A vegades volem culpar algú o alguna cosa per una pèrdua, però la veritat és que l'addicció i la malaltia mental són els veritables dolents aquí".

El líder dels Backstreet Boys va assegurar que trobarà a faltar el seu "germà més del que ningú sabrà mai". "T'estimo, Chizz. Ara finalment pots tenir la pau que mai vas poder trobar aquí a la Terra... T'estimo, germanet", ha conclòs l'artista, que va actuar recentment a Barcelona amb la seva banda.

Ofegat en una banyera

La mort de Carter va ser confirmada pel representant del seu germà a la premsa nord-americana. El cos va ser trobat sense vida en una banyera al seu domicili després d'haver-se ofegat. Aaron Carter (Florida, 1987) va començar de teloner del grup del seu germà Nick amb tot just 10 anys, i va arribar a publicar un primer àlbum a una edat molt primerenca que es va convertir en disc d'or.

L'alcohol i la marihuana van fer que la seva faceta pública es veiés perjudicada. Va arribar a perdre la custòdia del seu fill Prince i va ingressar en diversos centres de rehabilitació per intentar superar la seva addicció. A més, també va tenir problemes familiars amb el mateix Nick, que el 2019 va presentar una ordre d'allunyament contra ell al·legant que va amenaçar amb matar la seva dona embarassada i el seu fill. D'altra banda, la seva germana gran, Leslie Carter, va morir el 2012 per una sobredosi a Nova York amb només 25 anys.

stats