El pare de Meghan Markle amenaça amb "airejar els draps bruts" de la seva filla en una entrevista

Thomas Markle lamenta haver-se assabentat pels mitjans de la gestació i naixement de la seva nova neta

2 min
Markle guanya el grup  del ‘Daily Mail’ als jutjats

BarcelonaEl pare de Meghan Markle no va poder anar al casament de la seva filla amb el príncep Enric d'Anglaterra perquè, abans que tingués lloc, ja estava guanyant diners de sotamà amb la història d'amor de la seva filla amb el net de la reina Elisabet II. Des de llavors, la relació de Thomas Markle amb la seva filla no ha deixat d'empitjorar. Tant, que actualment ja no mantenen cap tipus de relació, ni tan sols ara que ella ha abandonat la família reial britànica i pot ser més flexible en les seves decisions. És arran d'aquesta mala relació que el progenitor de l'actual duquessa de Sussex ha decidit cremar tots els vaixells.

Segons ha publicat la cadena de televisió australiana Nine Network, Markle pare "airejarà tots els draps bruts" de la seva filla en una entrevista per al veterà programa 60' que s'emetrà aquest diumenge. La veritat és que a hores d'ara aquesta amenaça de Markle sembla creïble si es té en compte que, des que van aflorar els problemes entre ell i la seva filla, no li ha sabut greu malparlar-ne davant dels mitjans, cosa que també ha fet la seva altra filla, Samantha Markle, que va arribar a definir l'exactriu com una "psicòpata narcisista".

En l'anunciada entrevista, que ja hauria sigut enregistrada, Thomas Markle diu que "ningú" el va trucar per anunciar-li que havia nascut la seva neta Lilibet Diana. "Me'n vaig assabentar per la ràdio", afegeix. "Em sentiré molt decebut si no aconsegueixo tenir la meva néta en braços", avança abans de respondre a la pregunta de si creu que la seva filla encara l'estima: "Si el perdó no arriba, serà la primera vegada que tregui a la llum tots els seus draps bruts". Evidentment, aquest petit tast del que vindrà ben aviat ha generat molta expectació a Austràlia i fora del país. Sobretot al Regne Unit, on Markle ha passat a ser un personatge molt criticat per la seva tensa relació amb la família reial.

Thomas Markle
stats