Internacional 18/08/2014

Una segona autòpsia revela que el jove negre mort a mans d’un policia a Missouri va rebre sis trets, dos dels quals al cap

El governador de Missouri mobilitza la policia per fer front als aldarulls de Fergusson

Efe
1 min
Aldarulls a Fergusson (Missuri) per la mort de Michael Brown a mans de la Policia

Redacció internacionalUna segona autòpsia, feta a petició de la família de Michael Brown, revela que el jove negre mort a Fergusson (Missouri) a mans d'un policia va rebre sis trets, dos dels quals al cap. Segons l'autòpsia, feta aquest diumenge, sembla que la policia no hauria disparat al jove de prop, perquè no s'han trobat restes de pólvora al cos.

Brown, de 18 anys, va morir el 9 d'agost en un tiroteig a mans d'un policia identificat com Darren Wilson, però les versions dels testimonis no concorden i els fets encara no s'han aclarit.

La mort del jove en un suposat cas de violència policial racista ha provocat protestes i aldarulls a la localitat de Fergusson les darreres setmanes. Durant el cap de setmana passat hi ha hagut un ferit greu i 15 detinguts, malgrat l'estat d'emergència decretat pel governador Jay Nixon.

L'última mesura de Nixon ha estat mobilitzar la policia per fer front als aldarulls, que han continuat aquesta nit de diumenge.

stats