Xarxes socials

El major Thompson, el guardaespatlles de Carles III que és un 'sex symbol' viral

Les xarxes socials s'han omplert de comentaris i fotografies sobre ell

2 min
Visita del rei Carles III al parlament escocès

BarcelonaDes que va morir Elisabet II, cada una de les fases i detalls del seu comiat són analitzats amb lupa, com ara les enrabiades de Carles III amb els bolígrafs. L'escrutini constant ha comportat que personatges que abans passaven inadvertits hagin agafat una dimensió mediàtica. És el cas del major Jonathan Thompson, cavallerís de Carles III que ja va estar al servei de la reina Elisabet II durant molts anys. El nou guardaespatlles del monarca britànic, a qui els amics i la família anomenen Johnny, ha revolucionat les xarxes pel seu atractiu i a Twitter es poden trobar perfils dedicats a lloar-ne les bondats físiques.

El major Thompson, que va ser el guardaespatlles de més rang d'Elisabet II, forma part del cinquè batalló del Regiment Reial d'Escòcia, que s'encarrega de la planificació i l'execució de les activitats i els cerimonials diaris en què han de participar els monarques anglesos. Per això durant aquests dies se l'ha pogut veure unes quantes vegades al costat del rei Carles III i la reina consort. No és la primera vegada que el major crida l'atenció entre els internautes: les xarxes es van omplir de fotos seves quan va participar en el jubileu de platí d'Elisabet II.

La bogeria pel major Thompson va començar divendres passat quan la primera ministra del Regne Unit, Liz Truss, va mantenir la primera audiència amb el nou monarca. L'oficial del regiment escocès va ser l'encarregat d'acompanyar Truss fins al rei. A Twitter, un usuari va escriure: "La primera ministra és l'enveja de tot el món. Una trobada setmanal amb en Johnny... vull dir amb el rei Carles?" Una altra usuària deia: "He decidit que necessito un cavallerís. He començat el procés de selecció, però haig de confessar que només acceptaré les candidatures que vinguin del major Thompson". Altres fans del major n'han compartit fotos acompanyades d'emoticones de cors.

Thompson sempre va vestit amb l'uniforme oficial del Regiment Reial d'Escòcia, que consisteix en un kilt gruixut decorat amb un sporran (bossa de moneder) formal de pell. Aquesta indumentària li va fer passar mals moments al maig, quan va acompanyar Carles i Camil·la de visita oficial al Canadà i se'l va veure suant de valent.

El fenomen al voltant del guardaespatlles de Carles III ha anat creixent fins al punt que ha estat rebatejat amb el sobrenom de major eye candy, una expressió que es podria traduir com "un regal per a la vista". Fins ara, Thompson s'ha pogut mantenir en un segon pla i s'han sabut poques coses de la seva vida privada. De fet, només n'ha transcendit que està casat.

stats