Aquests són els millors vestits de la impressionant festa que Canes ha organitzat per estrenar el 'biopic' d'Elvis Presley

Estrelles de la música, models i actors han inundat de glamur la catifa vermella del festival francès

3 min
Shakira a l'estrena d''Elvis' a Canes

BarcelonaEl rock i el glamur s'han donat la mà aquest dimecres a la nit a la catifa vermella de Canes amb motiu de la preestrena d'Elvis, que ha comptat amb estrelles de la música com Shakira, Kylie Minogue, Ricky Martin o el grup italià Maneskin, col·laboradors en la banda sonora del film de Baz Luhrman. L'actor Austin Butler, elegit com a rei del rock, i Tom Hanks, que interpreta el paper del seu mànager, han encapçalat l'equip del film a Canes acompanyats del director australià, la que va ser dona d'Elvis, Priscilla Presley, i l'actriu que li dona vida a la pantalla, Olivia DeJonge.

Priscilla Presley entre l'actriu que ha fet d'ella al film sobre Elvis Presley i de l'actor Austin Butler, que ha donat vida al seu home.

Butler, relativament desconegut fins ara, que ha aconseguit un paper que anhelaven tots els actors joves de Hollywood, des de Miles Teller fins a Ansel Elgort o Harry Styles, ha assegurat davant les càmeres del festival que durant dos anys ha viscut a la pell d'Elvis: "Ha estat la meva única preocupació, ho he donat tot". De fet, Butler no només s'ha fet conegut pel film, ja que recentment també s'ha descobert que té una relació sentimental amb la filla de la model Cindy Crawford, Kaia Gerber, una de les joves més seguides per la premsa rosa als EUA.

Shakira, amb un vestit negre inspirat en el Hollywood clàssic, també s'ha aturat davant les càmeres per expressar el seu entusiasme per un film que descobrirà el "rei" a una nova generació. "Els meus fills, per exemple", ha assenyalat la cantant colombiana, que anava vestida amb un vestit negre amb un pronunciat escot de Monot i portava joies de Chopard.

Shakira a l'estrena del film 'Elvis' a Canes.

Kylie Minogue, que acaba de llançar una nova versió del single I can't get you out of my head amb Peggy Gou, també va posar amb un vestit negre amb reminiscències de cotilla a la part superior i transparències. Firmava la creació Versace, i la del seu enorme collar, Bvlgari.

Kylie Minogue a Canes, vestida per la firma Versace.

El grup Maneskin, fidels a la seva estètica glam, van lluir cridaners vestits daurats en una de les catifes més concorregudes d'aquesta edició del certamen. El grup italià, que va guanyar Eurovisió l'any passat, va inspirar-se aquest cop en el rei del rock i en la seva època per escollir la seva vestimenta. Per exemple, Damiano, el líder de la banda, va portar unes ulleres daurades directament inspirades en les del mític cantant. També portava unes arracades amb el nom del cantant escrit.

Els Maneskin a la catifa vermella de Canes.
Damiano David a la presentació d''Elvis' a Canes.

De fora de l'àmbit musical, Sharon Stone va tornar a desfilar per una catifa i aquesta vegada va triar el vermell, igual que la model Kaia Berger, filla de Cindy Crawford, que no es va voler perdre la posada de llarg del seu xicot, tot i que no van posar plegats. Per a l'ocasió va elegir un refinadíssim vestit vermell de Celine amb un delicat escot halter.

Kaia Gerber a Canes.

Adriana Lima va lluir embaràs amb un vestit d'inspiració oriental extret dels arxius de Nicolas Jebran que deixava la panxa a l'aire. Noomi Rapace va posar amb un vestit floral en blanc i negre amb guants vermells. La pel·lícula de Luhrman, el rodatge i l'estrena de la qual han estat posposats diverses vegades pel covid, arribarà als cines aquest estiu.

La 'top' Adriana Lima va lluir embaràs a Canes al costat del seu company, Andre Lemmers.
stats