
avui coneixem




Sebastià Moranta: "A Berlín hi ha restaurants on la 'sopa russa' ja es diu 'ucraïnesa'"

Montse Monroig: "Quan afrontes la teva professió amb passió, la feina es converteix en una manera de viure"

Josep Alorda: “Crec que Yasujirō Ozu i jo coincidim bastant”

Miquel Anglada Girotto: "El programa de ball 'Fama' va acabar de normalitzar el fet de veure un al·lot ballant"

Pili Espadas: "M'agradaria saber quants d'homes serien capaços de jugar a futbol sense cobrar un duro"

Vicenç García: "L'escola ha de tenir el compromís de fer estimar el català, perquè només es protegeix allò que s'estima"

Antònia Ferrer: "Sense periodisme no hi ha democràcia, i sembla que la gent no ho entén o no ho vol entendre"

Maria Margalida Perelló: "Si no som coneixedors de la nostra història, continuarem creient que a Mallorca mai passen coses"


Pau Franch (O-erra): "A l'escenari, l'adrenalina s'ocupa de tot i, si t'has preparat bé el concert, surt tot sol"

Javier Mendoza: "Si perdem la nostra identitat, no tenim cap altra cosa que ens diferenciï de qualsevol altra banda del món"


Joan Roig: "Fer feina al camp és una manera de mantenir viu el record i el llegat que mon pare em va deixar"

Francesc Barrios: "La informació que rebem en un primer moment és fonamental per posteriorment actuar de manera més eficaç"


Alejandro Javaloyas: "Fer hamburgueses és molt similar a pintar un quadre"
