Esports 30/01/2022

Les xarxes s'omplen de felicitacions a Nadal

ARA Balears
1 min
Rafa Nadal guanya l'Open d'Austràlia

PalmaLes reaccions a la històrica victòria de Rafel Nadal a Austràlia no s'han fet esperar i les xarxes socials s'han omplit de persones que feliciten el tennista manacorí per l'èxit aconseguit aquest diumenge, la seva carrera i els valors que transmet. En aquest sentit, la presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, ha dit, a través d'una piulada, que Nadal és "l'orgull de les Balears i de tot un país". En el tuit, la presidenta ha destacat la "lluita, els valors i el talent únic i irrepetible" del tennista i l'ha definit com "el més gran de tots els temps!".

Per part seva, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, també ha volgut felicitar el tennista manacorí i ho ha fet en una piulada a Twitter en què ha recordat la seva carrera batent tots els rècord possibles i ha remarcat que "això d'avui ha estat increïble". "Has tornat a fer història un altre pic", ha remarcat la presidenta insular a la piulada.

La Conselleria d'Afers Socials i Esports també ha reaccionat a la increïble remuntada i la fita històrica de Rafel Nadal amb una piulada en què remarca que Nadal "ja és el més gran d'entre els grans".

Un altre dels comptes oficials que ha fet servir Twitter per felicitar el tennista ha estat el de l'Ajuntament de Manacor. El Consistori ha publicat una piulada poc després del final del partit en què dona l'enhorabona al manacorí i recorda que és el primer tennista masculí que arriba als 21 Grand Slams.

stats