Esports 06/07/2017

Volvo només llançarà models elèctrics o híbrids a partir del 2019

El grup suec anirà retirant gradualment els models convencionals de combustió

Agències
1 min
El president i conseller delegat de Volvo, Hakan Samuelsson.

MadridEl grup d'automoció Volvo serà exclusivament un fabricant de cotxes elèctrics o híbrids a partir del 2019. Així ho ha anunciat el grup suec, que desafia companyies com Tesla, que ja es dedica exclusivament al cotxe elèctric.

"Aquest anunci marca el final del cotxe amb motor exclusivament de combustió", declara el president i conseller delegat de Volvo, Hakan Samuelsson. L'objectiu és haver venut fins a un milió d'automòbils elèctrics o híbrids el 2015.

Oportunitat d'or per reendollar el cotxe elèctricAquest grup nòrdic, antiga filial de Ford, té previst llançar cinc cotxes totalment elèctrics entre 2019 i 2021. D'aquests, tres seran Volvo i dos, automòbils elèctrics d'alt rendiment de Polestar, la marca de Volvo que es dedica als cotxes elèctrics d'alta gama.

Val a dir que això no significa que Volvo retiri del mercat la resta de vehicles el 2019, sinó que continuarà fabricant els antics models, però de nous només en llançarà d'elèctrics o híbrids i anirà eliminant progressivament la resta.

stats