HOQUEI PATINS
Esports 16/02/2019

El Voltregà, el Manlleu i el Palau fan els deures i jugaran la 'final four' d'Europa

ERG Iserlohn alemany és l'altre conjunt que completa la cita que es jugarà el 16 i 17 de març

Ara
2 min
El Voltregà remunta i es classifica per a la 'Final Four' (3-1)

BarcelonaEl Club Patí Voltregà, el Club Patí Manlleu i el Generali HC Palau de Plegamans disputaran aquesta temporada la 'final four' de la Copa d'Europa femenina, on també hi ha classificat el ERG Iserlohn alemany. El gran cap de setmana de l'hoquei europeu, que se celebrarà el 16 i 17 de març, tornarà a tenir presència catalana. D'aquesta manera, hi haurà una semifinal catalana entre el CP Manlleu i el HC Palau de Plegamans i, l'altra, la disputaran el CP Voltregà i l'ERG Iserlohn.

L'equip blanc-i-blau ha aconseguit el bitllet de classificació després de remuntar aquest dissabte l'eliminatòria de quarts contra el Benfica (3-1). El resultat de l'anada (2-1) l'ha obligat a fer bo el factor pista i guanyar, com a mínim de dos gols. El Voltregà ha fet els deures, quasi amb èpica. El gol decisiu, el tercer, ha arribat a falta de 12 segons per al final. Victòria decisiva que acosta el club a repetir el títol continental del 2017.

De la seva banda, el CP Manlleu ha fet els deures a la pista del Telecable Hockey Club asturià. La renda de gols del primer partit de l'eliminatòria (5-0) ha imposat la lògica. Les locals han intentat la proesa d'inici, signant un 3-1 al marcador que ha obert el partit. Una bona segona meitat de les catalanes, malgrat que han acabat perdent, ha trencat les opcions (4-3), i han aconseguit un lloc a la fase final del torneig continental.

El Generali HC Palau de Plegamans també formarà part de la representació catalana a la 'final four' de la Copa d'Europa femenina d'hoquei patins. Les jugadores del conjunt del Palau de Plegamans han confirmat a França l'accés a la final a quatre amb una victòria contundent (1-4) davant el Noisy Le Grand francès i certificant la bona feina ja feta en el duel d'anada.

stats