Vila-real
Esports 13/02/2011

El Vila-real busca recuperar la tercera posició al camp d'un Deportivo amb problemes

Els groguets recuperen el migcampista Marcos Senna, després de dos mesos de lesió; i el davanter Marco Ruben, que ja ha superat els problemes musculars

Redacció
1 min

La CorunyaEl Vila-real buscarà una victòria al camp del Deportivo (19h) que li permeti recuperar la 3a posició a la lliga, que aquest dissabte ha caigut en mans del València després de guanyar al Vicente Calderón. I és que després d'ensopegar a casa contra el Llevant, els groguets no poden permetre's més errors si volen mantenir-se en el podi de la lliga.

En aquest partit el Vila-real recupera el migcampista Marcos Senna, després de dos mesos de lesió. De la mateixa manera que també torna el davanter Marco Ruben, que ja ha superat els problemes musculars.

D'aquesta manera, tan sols queda un jugador lesionat, Ángel López, de llarga duració. D'altra banda, Cristóbal, Joan Oriol i Nicki Bille queden fora de la convocatòria per motius tècnics. Amb tot això, els groguets podran alinear el seu onze de gala amb la referència ofensiva de Giuseppe Rossi i Nilmar Honorato.

D'altra banda, el Deportivo necessita la victòria per allunyar-se de la zona perillosa, ja que ha deixat escapar bona part de l'avantatge que tenia respecte el descens. Tant és així que Lotina podria quedar en una situació molt compromesa en cas de derrota.

Per aquest partit, l'entrenador recupera Antonio Tomás i Albert Lopo, recuperats de la lesió. També torna a la convocatòria Juan Rodríguez, que s'havia quedat fora per decisió tècnica. Tots tres jugadors es preveu que juguin d'entrada. En canvi, cauen de la llista Míchel i Zé Castro; a més del sancionat Laure.

stats