Tennis
Esports07/07/2022

Victòria èpica de Nadal per arribar a semifinals

Jugava amb molèsties des del primer set

BarcelonaRafa Nadal és sinònim d’èpica, sobretot en els partits de Grand Slam. El tennista manacorí, malgrat jugar amb dolor abdominal i anar a remolc durant gairebé tot el partit, va ser capaç de classificar-se per a les semifinals del torneig de Wimbledon.

Un partit llarguíssim que es va resoldre en quatre hores i mitja, cinc sets i un tie break final (3-6, 7-5, 3- 6, 7-5 i 7-6). El nord-amercià Taylor Fritz va tenir la victòria als dits i va arribar a restar per guanyar en el quart set i en el cinquè. Nadal, el jugador que sembla que rendeix millor sota pressió, va salvar el cop totes dues vegades i, després, va imposar un dels seus trets característics: la fortalesa mental. Així que Fritz va començar a dubtar, Nadal va posar una marxa més per rematar el partit.

Cargando
No hay anuncios

Nadal jugava amb molèsties des del primer set, i va haver d’aturar el joc a la segona mànega, però això no va ser impediment perquè mantingués la seva condició d’invicte en els tornejos de Grand Slam aquesta temporada (19-0), després de guanyar a Austràlia i el Roland Garros. El següent repte de Nadal seran les semifinals –que disputarà per vuitena vegada a l’All England Club–, en què es veurà les cares amb Nick Kyrgios. L’australià es va classificar derrotant Cristian Garin per la via ràpida (6-4, 6-3 i 7-6).