FÓRMULA 1
Esports 26/10/2013

Vettel no falla a l'Índia i intentarà ser campió arrencant des de la 'pole'

Els pilots han triat estratègies diferents per a la cursa, on el comportament dels pneumàtics tornarà a ser clau

Nuria García
1 min

BarcelonaSebastian Vettel necessita acabar cinquè aquest diumenge el GP de l'Índia per sumar el seu quart títol mundial consecutiu. Aquest dissabte, l'alemany no ha donat opció als seus rivals i ha aconseguit la 'pole' al circuit de Buddh.

Però el que passarà a la cursa és una incògnita a causa de la degradació dels pneumàtics Pirelli. Les gomes toves estan tenint un comportament irregular al traçat de l'Índia i és per això que els pilots han triat estratègies diferents. Vettel, Rosberg, Hamilton i Massa han fet el millor temps amb els pneumàtics tous -i, per tant, estan obligats a arrencar diumenge amb aquestes rodes. En canvi, Webber o Alonso, entre altres, han apostat pel compost dur. D'aquesta manera, les entrades a boxes dels pilots seran en voltes diferents depenent de les rodes amb què comencin la cursa.

Darrere de Sebastian Vettel han acabat els dos Mercedes, mentre que el company de l'alemany a Red Bull, Mark Webber, ha acabat quart. Cinquè ha estat Felipe Massa, mentre que Fernando Alonso ha marcat el vuitè millor temps, superat també per Räikkönen i Hulkenberg.

La sorpresa negativa de la sessió ha estat l'eliminació de Romain Grosjean a la Q1. El francès de Lotus arrencarà 17è.

stats