Esports 03/07/2017

Verratti i Bellerín tornen a París i Londres mentre esperen moviments del Barça

Tots dos jugadors demanen als seus clubs marxar, però mentre no es concreti res s'entrenaran amb els seus respectius clubs

Ara
2 min
Bellerín tindrà uns dies de vacances després de disputar l'Europeu sub-21

BarcelonaEls dos principals desitjos del Barça per a aquest estiu, Marco Verratti i Héctor Bellerín, ja són a París i Londres, respectivament. Després d'uns dies de vacances a Eivissa, el migcampista italià tornarà aquest dilluns a París, i dimarts s'incorporarà amb la resta de grup als primers entrenaments al centre d'Ooderoo, la ciutat esportiva del PSG. Verratti disposava de permís del club francès per no tornar als entrenaments fins divendres –ja que va estar uns dies concentrat amb Itàlia un cop va acabar el curs–, però ha decidit anticipar la seva volta en un gest de bona fe cap al club francès.

D'aquesta forma, estarà sota les ordres d'Unai Emery des del primer dia. Es tracta d'un gir en l'estratègia del jugador, que fa unes setmanes havia mostrat obertament el seu desig de fitxar pel Barça amb gestos –com transmetre la seva postura al nou director esportiu parisenc, Antero Henrique– que, des de París, es van rebre com una confrontació directa contra el PSG. El contracte de l'italià, però, finalitza el 2021, de manera que ara haurà d'acceptar les ordres del club.

Un cas similar viu Héctor Bellerín, que divendres va finalitzar la seva participació a l'Europeu sub-21 de Polònia, i tot just començarà ara les vacances. El lateral català té contracte fins al 2023, i intentarà suavitzar la postura d'un Arsenal que, de moment, s'ha mostrat inflexible sobre la seva sortida. Tots dos jugadors, però, volen vestir de blaugrana, i així ho han transmès als seus dos actuals clubs, als quals han demanat de marxar. Ara, però, esperen moviments d'un Barça que espera fer possibles dues operacions que sap que no seran senzilles ni barates.

El Betis reconeix l'interès per Ceballos

Un altre jugador que interessa al Barça és Dani Ceballos, per a qui el club blaugrana ha preguntat, segons ha admès Betis a través del seu vicepresident esportiu, l'extècnic blaugrana Llorenç Serra Ferrer. Ferrer ha confessat que responsables del Barça "van demanar opinió sobre Ceballos i la vaig donar. Ja imaginaran quina ha estat", ha explicat el mallorquí.

En el mateix acte, la presentació de l'exblaugrana Cristian Tello, el president del Betis, Ángel Haro ha deixat clar que, de moment, no hi ha hagut negociacions amb el Madrid per Ceballos. Un jugador cobejat a qui Serra Ferrer ha assegurat que "se'l vol i se'l valora molt", i de qui ha desitjat que segueixi al Betis "no per una temporada més, sinó per moltes". Tot i això, Ferrer ha assumit que entendria que Ceballos pensés en marxar a un gran, i ha matisat que el club "no mana al cent per cent en aquesta situació". El tècnic Quique Setién mantindrà entre dimarts i dimecres una reunió amb el jugador per intentar convèncer-lo de que segueixi al Betis.

stats