Esports 20/07/2017

Verratti vol allargar el contracte amb el PSG, segons 'L'Équipe'

El migcampista italià hauria acomiadat el seu antic assessor com a exigència del club francès

Ara
1 min
Verratti s'estaria plantejant ampliar el seu contracte amb el PSG

BarcelonaMarco Verratti podria allunyar-se definitivament del Barça si, com confirma el que publica 'L'Équipe', acaba allargant el contracte amb el PSG com hauria demanat. Setmanes després de manifestar el seu desig de marxar del club francès, Verratti, a qui encara queden quatre anys de contracte, hauria decidit quedar-se i ara estaria negociant la seva renovació.

Segons el rotatiu francès, el club li hauria posat una condició: desvincular-se del fins ara assessor seu, Donato Di Campli, a qui responsabilitza de l'actitud del jugador en els últims temps, quan va forçar el seu traspàs al Barça. Verratti va anunciar aquest dimecres, via Instagram, que "l'única persona que pot legítimament" gestionar els seus interessos és Mino Raiola. En el mateix missatge, Verratti agraïa a Di Campli la seva "excel·lent feina feta fins ara", i li va manifestar la seva "profunda estima" després d'haver-li aconseguit un contracte publicitari amb Nike d'uns 30 milions d'euros en deu anys.

Tal com explica el mencionat mitjà, Raiola es va desplaçar aquests últims dies a Miami, on estava concentrat el PSG, per convèncer Verratti i parlar de les modalitats de renovació del seu contracte amb el club de la capital francesa.

stats