MOTOCICLISME
Esports 26/06/2015

Valentino Rossi aconsegueix la 'pole' a Assen

És la segona 'pole' en cinc anys per a l'italià, que havia dit que necessitava millorar en els entrenaments oficials i aquest divendres ha fet un pas endavant

Nuria García
1 min
Valentino Rossi ha aconseguit la 'pole' a Assen / MIRCO LAZZARI / GETTY

BarcelonaValentino Rossi havia dit moltes vegades que necessitava millorar en els entrenaments oficials. Les sessions en les que queden definides les graelles de sortida eren el seu punt feble, li costava fer una volta perfecta. Aquest divendres, a Assen, ha demostrat que ha fet un pas endavant i ha aconseguit la 'pole', la segona en cinc anys, després que l'any 2014 aconseguís el millor crono en els entrenaments oficials del GP de la Comunitat Valenciana.

Els entrenaments oficials de MotoGP han estat molt entretinguts i emocionants fins al final. I és que malgrat Marc Márquez ha aconseguit dominat la taula de temps durant bona part de la sessió, a les acaballes diversos pilots s'han anat alternant el millor temps.

El primer que ha superat Márquez ha estat Aleix Espargaró, però més tard Valentino Rossi ha aconseguit el millor temps: 1:32.627. Així, el gran dels germans Espargaró ha estat segon, seguit de Marc Márquez, que ha capgirat la situació i arrencarà des de la primera fila de la graella.

Dani Pedrosa ha marcat el quart millor registre, seguit de Pol Espargaró i d'Andrea Iannone. Cal Crutchlow ha estat setè, mentre que Jorge Lorenzo ha acabat vuitè i Maverick Viñales, novè.

stats