FUTBOL
Esports 02/05/2019

El València perd a Londres i haurà de remuntar a Mestalla (3-1)

L'Arsenal guanya l'anada de les semifinals de la Lliga Europa amb dos gols de Lacazette

Aubameyang lluita amb Gayá per una pilota al partit de Lliga Europa

BarcelonaEl València s'allunya de la final de la Lliga Europa. El conjunt de Marcelino García Toral ha perdut aquesta nit a l'estadi de l'Arsenal en el primer partit de les semifinals (3-1). Dos gols del francès Alexander Lacazette han capgirat el 0-1 inicial que ha fet els visitants. El central Diakhaby ha estrenat el marcador al minut 11, amb una bona rematada de cap.

Els jugadors d'Unai Emery han anat de menys a més i han acabat golejant. El 3-1 definitiu l'han transformat al minut 89, quan el quart àrbitre ha assenyalat el temps de descompte. L'altre davanter centre de l'equip, Pierre Emerick Aubameyang, ha superat Neto amb una rematada ajustada al cor de l'àrea. El València haurà de remuntar a Mestalla si vol disputar la final de la segona màxima competició continental.