COPA AMÈRICA
Esports21/06/2019

L'Uruguai no pot superar una sorprenent selecció japonesa

Els uruguaians encara no tenen matemàticament la classificació per als quarts de la Copa Amèrica

Efe

Porto AlegreL'Uruguai no ha pogut assegurar matemàticament la classificació per als quarts de final de la Copa Amèrica i s'ha vist sorprès per una selecció japonesa que l'ha obligat al màxim per sumar almenys un punt, després d'anar en dues ocasions en desavantatge al marcador (2-2).

En un partit d'anada i tornada, probablement el més vistós des del començament de la Copa Amèrica, l'Uruguai s'ha trobat molta més oposició de la que s'esperava. La 'celeste' s'ha vist obligada sempre a remuntar.

Cargando
No hay anuncios

Ho ha fet en el primer temps, gràcies a un penal executat per Luis Suárez (minut 33) que ha equilibrat el gol inicial de Koji Miyoshi (minut 25). I també després del descans, perquè Miyoshi ha tornat a marcar (minut 59) i només el poderós joc aeri de Josema Giménez li ha permès empatar a la sortida d'un córner (minut 66).

Amb aquest empat, l'Uruguai suma quatre punts en el Grup C, Xile en té tres a l'espera del seu partit d'aquest dissabte a la matinada contra l'Equador, el conjunt japonès en suma 1 i la selecció equatoriana, cap.