Esports 18/07/2018

L'Urbia Vòlei Palma jugarà contra el FC Barcelona per començar la Superlliga

Els tres equips balears ja coneixen el calendari de la pròxima temporada

Juanmi Mas
1 min
Un partit entre l'Urbia Volei Palma i el  F.C Barcelona

PalmaEls tres equips balears que disputaran la pròxima temporada a la Superlliga de vòlei ja coneixen el full de ruta de la temporada 2018-2019, una campanya històrica que per primera vegada reunirà tres equips balears en la màxima categoria. L'Urbia Volei Palma, L'Ushuaïa Eivissa i el CV Manacor són els representants balears que obriran la lliga del pròxim 13 d'octubre.

L'Urbia Palma (campió 2016-2017) debutarà contra el FC Barcelona, L'Ushuaïa Eivissa jugarà contra el L'Illa Grau Castelló, i el recentment ascendit Manaco es veurà les cares amb el Textil Santanderina.

La pròxima edició de la SVM començarà el dia 13 d'octubre amb la disputa de la primera jornada de competició, una data inaugural que estarà marcada per la reedició de la final pel títol entre l'Unicaja Almeria i el CV Terol.

La primera volta es tancarà el 22 de desembre, i el 30 de març del 2019 n'acabarà la fase regular. Entre el 6 i el 7 d'abril començaran els play-off.

La Copa de SM EL Rei es jugarà entre els dies 8 i 10 de febrer i, igual que en el cas de la copa femenina, se'n desconeix la seu.

http://www.rfevb.com/RFEVB/Files/competiciones/svm/1819/sm_calendario.pdf

stats