Tenis
Esports 24/04/2021

Tsitsipas buscarà la venjança contra Nadal a la final del Godó

El jugador grec va perdre el títol el 2018 contra un manacorí que aspira a la seva 12a corona a Barcelona

Martí Molina
2 min
Stefanos Tsitsipas jugarà la final del Godó contra Rafa Nadal

BarcelonaStefanos Tsitsipas i Rafa Nadal reeditaran aquest diumenge (16 h, La 1) la final del Godó del 2018. En aquella ocasió el triomf va ser per al manacorí, el rei del Barcelona Open Banc Sabadell, que ja ha guanyat onze vegades, i que ara aspira a coronar-se per dotzè cop. En canvi, el grec, número 5 de l'ATP, intentarà aconseguir el seu primer trofeu a Barcelona. Els dos primers caps de sèrie es veuran les cares en el partit decisiu d'un torneig que torna a disputar-se després d'haver-se de suspendre l'any passat per la pandèmia.

No hi ha hagut sorpreses a les semifinals, especialment a la que ha disputat Rafa Nadal contra Pablo Carreño Busta (6-3 i 6-2). El manacorí només ha hagut de remar fort al primer set, que s'ha acabat imposant amb un trencament i defensant-se en el novè joc, on tenia el servei, de quatre pilotes de trencament que l'asturià no ha sabut aprofitar. Nadal ha acabat guanyant el punt i a partir d'aquí ha avançat amb pas ferm cap a la final. Ha aconseguit dos breaks consecutius al segon set i ha deixat Carreño a la lona. El desenllaç era qüestió de temps.

Rafa Nadal, finalista del Godó 2021

Tampoc ha passat massa angúnies Stefanos Tsitsipas, que ha superat el jove italià de 19 anys Jannik Sinner (6-3 i 6-3). "Espero redimir-me de la final del 2018", comentava el tenista hel·lè, recordant aquell duel on va "aprendre a jugar una final contra Nadal". Amb l'aval d'haver guanyat el Masters 1000 de Montecarlo, i d'haver superat el manacorí a quarts de final d'Austràlia, Tsitsipas buscarà aixecar el seu primer Godó. "Respecto moltíssim el Rafa. Sempre he somiat guanyar-lo [a Barcelona] i el fet d'aconseguir-ho un cop aquest any m'empeny encara més".

stats