Esports 15/11/2016

Torna la Challenge de cros d'hivern a Mallorca

La Federació balear d'atletisme i Motorisa recuperen una modalitat que fa una dècada que es va perdre a l'illa

Ara Balears
1 min
L'acte de presentació es va celebrar a les oficines de Motorisa.

PalmaMallorca tornarà a acollir una 'challenge' de cros d'hivern després d'una dècada de no tenir-ne: la Motorisa Challenge cros d'hivern de Mallorca. La prova, que va ser presentada aquest dilluns, inclourà tres cites, que se celebraran a Marratxí, Porreres i Palmanyola el 27 de novembre, el 18 de desembre i el 15 de gener, respectivament.

A l'acte de presentació de la prova hi assistiren el secretari de la federació, Baltasar Lourido; el gerent de Motorisa, Bernat Bauzà; el president del Diana Athletic Club, Jaume Mulet; l'atleta campió del món i d'Espanya dels 1.500 metres Mateo Cañellas, i el 'project manager' Pedro Oliver.

Per a aquesta primera edició, s'espera una participació de 1.000 corredors per correguda en les diverses categories, tant femenines com masculines. Aquestes són iniciació, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior, promesa, absolut i veterans. La inscripció es pot dur a terme a través de la federació, per als atletes federats, i a través de la pàgina web d'elitechip.net, per als corredors populars.

stats