Espanyol
Esports 12/09/2013

Torje: "Cal jugar amb el cor"

L'extrem romanès assegura que juga "amb caràcter" i que desitja allargar la seva cessió a l'Espanyol i quedar-s'hi molts anys

Efe
2 min
Gabriel Torje ha superat la revisió mèdica per fitxar per l'Espanyol

Cornellà de LlobregatGabriel Torje, nou futbolista de l'Espanyol, cedit per l'Udinese italià, ha comentat en la seva presentació que cal jugar "amb el cor". El jugador romanès, que ha estat presentat aquesta tarda a Cornellà, desitja que l'etapa al club blanc-i-blau "sigui per diverses temporades", ja que existeix una opció de compra després de finalitzar la temporada 2013-14.

En aquest sentit, l'extrem, de 23 anys, no ha amagat la seva voluntat de continuar en el club després d'aquest curs. "Quan em va trucar l'Espanyol no m'ho vaig pensar ni dos segons, és un club històric. En mitja temporada em puc adaptar per fer dos o tres campanyes bones", ha insistit.

El romanès està molt il·lusionat per aquesta nova etapa professional en el club blanc-i-blau: "M'agrada el club i l'equip. L'he vist jugar i podria tenir més punts dels que té. A nivell personal espero fer coses molt bones a l'Espanyol". Torje ja coneix la Lliga, després de jugar en el Granada la temporada passada, també cedit.

Sobre les seves característiques, Torje s'ha definit amb modèstia: "Cada jugador pot dir d'ell mateix que és perfecte, ràpid i que té bon xut, però això es demostra al camp. Vull jugar el millor futbol possible, amb caràcter. Puc actuar en qualsevol posició i si es necessita un cop de mà en defensa, també".

Per la seva banda, el director esportiu, Oscar Perarnau, ha destacat la "competència sana" que existeix a la plantilla. Com a mínim, l'entrenador Javier Aguirre compta amb dos futbolistes per demarcació. El vicepresident Iñaki Pérez de Arrilucea, a més, espera que Torje "doni moltes tardes de bon futbol" a l'Espanyol.

En principi la cessió de l'extrem romanès no preveia una opció de compra, encara que en les pròximes setmanes, tal com ha explicat Pérez de Arrilucea, els presidents de l'Espanyol i l'Udinese es reuniran per incloure-la i negociar-ne, finalment, els termes.

stats