Espanyol
Esports 01/05/2014

Torje segueix al marge i Abraham realitza treball específic per precaució

L'extrem arrossega una sobrecàrrega al bessó intern de la cama esquerra mentre que el migcampista ve d'una lesió al turmell

Efe
1 min
Abraham González, durant un entrenament / RCDE

Sant Adrià del BesòsL'extrem espanyolista Gabriel Torje ha treballat aquest dijous al matí al marge de l'equip a la Ciutat Esportiva i la seva disponibilitat per al partit contra el Valladolid és dubtosa, mentre que el migcampista Abraham ha realitzat una sessió específica per no forçar el seu turmell, encara que demà divendres se sumarà al grup.

Torje es va retirar abans de l'entrenament d'ahir dimecres per una sobrecàrrega al bessó intern de la cama esquerra. Els metges han examinat avui la seva evolució. No hi ha sorpreses negatives, encara que el futbolista s'ha exercitat de forma diferenciada. Demà és el dia clau, encara que tot apunta a que no estarà davant el Valladolid.

D'altra banda, Abraham cuida el seu turmell esquerre. La lesió en la sindesmosi ja està superada i el cos tècnic ha preferit avui que el migcampista no s'entrenés amb el grup. Aquesta mesura és únicament per precaució, ja que en principi podrà entrar a la llista de convocats de l'entrenador, Javier Aguirre.

L'equip tornarà a la feina divendres a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, a porta tancada. És l'últim assaig del tècnic mexicà abans del xoc decisiu contra el Valladolid, en el que l'Espanyol desitja segellar de forma ja definitiva la permanència a Primera Divisió.

stats