RCD Espanyol
Esports 27/07/2021

De Tomás posa fi a la sequera estiuenca de l'Espanyol (1-1)

El davanter madrileny trenca una ratxa de 248 minuts sense marcar en el retrobament amb Vicente Moreno

i
Roger Requena
2 min
Víctor Gómez felicita Raúl de Tomás, autor del primer gol de la pretemporada espanyolista

L’Espanyol progressa adequadament, si bé encara té molts deures per fer. El conjunt blanc-i-blau ha trencat la ratxa de derrotes davant del Granada (1-1) en un partit en què ha merescut més i en què s’ha retrobat, per fi, amb el seu tècnic. Després de deixar enrere dues setmanes de lluita contra el covid-19, Vicente Moreno ha pogut viatjar a Marbella i ha arribat a temps dirigir el tercer partit estiuenc dels seus homes. 

Amb el tècnic de Massanassa a la banqueta, l’Espanyol ha intentat mostrar una cara més incisiva, anant a buscar ben amunt el Granada, encara que sovint s'ha exposat massa i ha deixat generosos espais al mig del camp. Els andalusos han sabut superar prou bé la pressió dels espanyolistes i han obert la llauna en una centrada que Domingos Duarte ha col·locat a la base del pal. Ha sigut una rematada inapel·lable per al jove Joan Garcia, que no ha tingut gaire feina més en la seva estrena amb el primer equip blanc-i-blau. 

L’Espanyol ha anat de menys a més en un matx que ha començat massa partit, separat en dos blocs desconnectats, i que ha finalitzat agrupat, atacant en bloc. Quan ha deixat de fer faltes, fruit dels nervis, i s’ha posat a jugar, l’Espanyol ha trobat prou fluïdesa en el segon temps per fer arribar la pilota en condicions als seus atacants. De talent ofensiu no n’hi falta, al conjunt blanc-i-blau, que massa sovint s’encalla a la fase de construcció, en què Darder troba a faltar socis. La notícia positiva, el retrobament amb el gol: primer l’ha trobat Wu Lei, que ha vist com l'hi anul·laven per fora de joc. Després, ha estat RDT qui ha trencat la sequera blanc-i-blava de 248 minuts rematant de cap una centrada de Víctor Gómez. L’Espanyol ha buscat el segon, però se n’ha quedat amb les ganes.

stats