125
Esports 13/08/2011

Terol manté la seva hegemonia a 125 i sortirà des de la pole al Gran Premi de la República Txeca

Terol ha estat el més ràpid, per davant de Johann Zarco i Sandro Cortese. Maverick Viñales, que ha caigut als entrenaments, sortirà des de la 9a posició

Redacció
1 min
Nico Terol

BrnoNico Terol (Aprilia) ha mantingut la seva hegemonia durant tot el cap de setmana i ocuparà la millor posició de la formació de sortida del Gran Premi de la República Txeca dels 125cc que es disputarà aquest diumenge al circuit de Brno en ser el més ràpid en els entrenaments oficials.

Així, literalment des del principi, Nico Terol ha deixat clares les seves aspiracions a Brno, que no són altres que augmentar el seu avantatge al capdavant de la classificació del mundial en aconseguir un registre gairebé quatre dècimes més ràpid que el del seu immediat perseguidor, el francès Johann Zarco (Derbi). Terol ha marcat un millor temps de 2:08.118.

Amb ells, en la primera línia de sortida també estarà l'alemany Sandro Cortese (Aprilia), encara que el seu registre s'ha quedat a més de mig segon de Terol, que es perfila com el clar aspirant a una victòria en solitari pel ritme consistent i alt que va evidenciar al llarg de tot el cap de setmana a Brno.

Un altre dels aspirants a aconseguir una bona classificació, el jove Maverick Viñales (Aprilia), no està tenint gaire sort en aquest cap de setmana. El català ha caigut a la part final dels entrenaments quan buscava un temps millor. Al final, Viñales sortirà des de la novena posició.

stats