FUTBOL
Esports 28/06/2019

El TAS expulsa el Milan de les competicions europees

El Torí participarà a l'Europa League ocupant el seu lloc

Ara
1 min
El TAS expulsa el Milan de les competicions europees

BarcelonaEl Milan ha estat exclòs d'Europa per incomplir el fair-play financer. Segons un comunicat que ha publicat el TAS (Tribunal d'Arbitratge de l'Esport), aquesta irregularitat en la vessant econòmica del club milanès data del trienni entre les temporades 2015 i 2017. I conseqüentment, en els cursos 2016, 2017 i 2018. El TAS ha ratificat una sanció que deixa el club italià sense la possibilitat de competir la propera temporada a l'Europa League, competició a la qual es va classificar pels seus mèrits esportius.

Amb aquesta decisió, el club, set vegades campió d'Europa, quedarà fora de les competicions europees per quarta vegada en les últimes sis campanyes. Tot i quedar cinquè classificat en la passada lliga italiana, el conjunt rossonero deixarà pas en la seva participació europea. El seu lloc l'agafarà la Roma, sisena classificada, que anirà directament a la fase de grups de l'Europa League. El Torí, per la seva banda, tindrà premi perquè passarà de no entrar a Europa a formar part de la fase preliminar de la segona màxima competició europea.

Arran d'aquesta decisió, caldrà veure quins camins agafen les estrelles del conjunt italià. Piatek o Donarumma tenen bon cartell per acabar en algun dels grans equips d'Europa.

stats