Esports 02/12/2017

Suspenen la Tramuntana Travessa

L'organització ha emès un comunicat explicant-ne les raons

Ara Balears
1 min
El mal temps ha obligat a suspendre aquesta cursa

PalmaDesprés de la reunió mantinguda al SEIB 112, a Palma, en què han participat

L’organització de la TTCMM, reunida amb la comissió esportiva i d’acord amb el reglament, pren la decisió de variar el tram nocturn de la TTCMM i la seva sortida des de s’Arracó.

Aquesta decisió es fonamenta en els següents condicionants:

L’organització prioritza davant qualsevol element la seguretat dels participants.

A la nit de divendres a dissabte s’esperen sensacions tèrmiques de -7º, vent de 60km/h i diferents episodis de pluja, calabruix i aparell elèctric.

Els serveis de seguretat i carreteres de l’Administració pública prioritzen la seva atenció (com és lògic) a donar cobertura d’accés i circulació als nuclis urbans per sobre de les altres demandes de resposta.

Les circumstàncies meteorològiques poden provocar en alguna circumstància que l’accés per carreteres sigui dificultós (presència de despreniments, arbres i brancal, neu o gel...) i, per tant, que els vehicles d’emergències (ambulàncies, transport, etc.) no puguin assegurar-ne l'accessibilitat.

Per tot això, es convoca tots els corredors (TTCMM124 i 54) a sortir des de Bunyola: a les 8.00 h els de la modalitat 124 i a les 9.00 h els corredors de la 54.

Les bosses de vida de la 124 es deixaran a Pollença, ja que no es pot assegurar que puguin estar a disposició dels corredors perquè els talls de carreteres seran variables.

També l’organització amplia el temps de pas per a tots els corredors fins a les 22.00 h.

Els temps de pas límit per a tots els participants seran: Orient 11.30, Tossals Verds 14.00 i Son Amer 18.30 h, l’arribada a les 22.00 h a Pollença.

stats