HOQUEI PATINS
Esports 14/02/2015

Sferic de Terrassa i Igualada Femení es classifiquen per disputar la Copa de la Reina d'hoquei patins

Els vuit equips que jugaran la competició, que es disputarà a Lloret, del 6 al 8 de març, són: CP Voltregà, CP Manlleu, Palau de Plegamans, Hostelcur Gijón, Mataró, CP Alcorcón, Sferic de Terrassa i Igualada Femení

Ara
1 min
L'Igualada Femení s'ha classificat per disputar la Copa de la Reina d'hoquei patins / LUIS VELASCO

BarcelonaL'OK Lliga femenina ha arribat aquest dissabte a la seva 14a jornada, la que marca l'equador de la competició i per tant, han quedat definits els vuit equips que participaran en la Copa de la Reina. En aquesta última jornada quedaven per definir dues places, que han estat per a l'Sferic de Terrassa i l'Igualada Femení HCP.

El bombo final queda amb el CP Voltregà, el CP Manlleu, el Palau de Plegamans i el Hostelcur Gijón com a caps de sèrie, mentre que el quadre del sorteig es completa amb Mataró, CP Alcorcón, Sferic de Terrassa i Igualada Femení.

En aquesta última jornada, l'Igualada Femení necessitava sumar els tres punts per tornar a la Copa de la Reina, i ho ha aconseguit a la pista del Sant Cugat per (3-5), deixant sense opció el Bigues i Riells. Un altre equip que no ha certificat la seva presència a la Copa fins a l'última jornada és l'Sferic de Terrassa, que ha aconseguit una sorprenent victòria a la pista del CP Voltregà (1-2), líder invicte fins aquesta tarda.

El sorteig de la Copa de la Reina tindrà lloc el proper dimarts 17 de febrer a la Sala de plens de l'Ajuntament de Lloret. El torneig es disputarà a la ciutat gironina del 6 al 8 de març, recuperant el format de torneig amb vuit equips amb encreuaments des dels quarts de final, un format que es va abandonar fa sis temporades.

stats