Lliga BBVA
Esports 07/04/2015

El Sevilla busca el quart lloc davant un Llevant renascut

El conjunt granota intentarà seguir allunyant-se de la zona de descens, en un partit en què el conjunt andalús reservarà peces pensant en el Barça (22h, Canal+Liga/GolT)

Efe
1 min
El davanter del Llevant David Barral celebra el seu gol contra l'Almeria amb els seus companys

BarcelonaEl Llevant rep aquest dimarts al Ciutat de València el Sevilla (22h, Canal+Liga/GolT) en un partit al qual l'equip valencià arriba després de la seva important victòria a Almeria en la seva lluita per la permanència, mentre que els sevillistes, en estat de gràcia, busquen seguir la seva bona ratxa en el seu setge a la quarta plaça.

L'entrenador del Llevant, Lucas Alcaraz, perd per a aquest partit per lesió a Víctor Camarasa, però recupera Iván Ramis, que es va perdre l'últim partit per acumulació de targetes grogues.

Al Ciutat de València arriba un Sevilla en un immillorable moment, cinquè amb 58 punts, amb vuit de renda sobre el sisè (Vila-real), a tres del quart (València) –encara que els xe li tenen guanyada la diferència particular de gols– i a quatre del tercer (Atlètic). No obstant això, el seu entrenador, Unai Emery, no es fia del Llevant, a qui qualifica com un rival que ha guanyat confiança, que "competeix molt bé" i que té necessitat de punts per escapar de la zona baixa. El tècnic basc té la baixa d'Éver Banega, per sanció, i és probable que faci canvis a l'onze amb vista a reservar alguns titulars per dissabte contra el Barça.

stats