Futbol
Esports 01/07/2021

Sergio Ramos, a punt de canviar Madrid per París

Després de no renovar amb el club blanc, el defensor ja és lliure per signar un nou contracte

A.N.
2 min
Sergio Ramos

Malgrat que els casos són diametralment oposats, avui s’han quedat sense contracte en vigor dos futbolistes que han protagonitzat una de les rivalitats més intenses de la Lliga durant l’última dècada. Leo Messi i Sergio Ramos, tots dos una llegenda al seu club, van acabar tècnicament els vincles amb Barça i Madrid respectivament. Però si el desig de l’astre argentí i del club blaugrana és seguir caminant plegats, el defensor andalús i Florentino Pérez no van saber arribar a cap punt d’entesa. 

Messi i Ramos estan empatats al capdavant de la llista de jugadors que més clàssics han disputat, amb 45 cadascun. Però si bé l’argentí seguirà engrandint la seva colossal figura en els duels entre blaugranes i madridistes quan el Barça pugui encaixar el seu nou contracte dins les normes del fair play de la Lliga, el central nascut a Camas continuarà jugant a futbol en un altre país. I, molt probablement, el seu destí serà el PSG. 

René Ramos, germà i representat del futbolista, s’ha desplaçat a París per acabar d’ultimar el vincle del defensor amb el que serà el seu nou club. En aquest sentit, Ràdio Montecarlo (RMC), emissora amb seu a París, ha anat un pas més enllà i ha assegurat que perquè es tanqui el fitxatge de Ramos pel PSG només falta que el futbolista passi una revisió mèdica amb el club parisenc, després dels diversos problemes físics que el ja exjugador blanc va patir en el tram final de la temporada passada. 

Segons la mateixa informació, París seria l’opció preferida de Ramos, que hauria rebutjat dues ofertes de la Premier League al no aconseguir el seu primer objectiu: renovar per dos anys amb el Reial Madrid. El vincle del futbolista amb el club francès seria per a les dues pròximes temporades i el defensor es retrobaria amb excompanys del Reial Madrid com Keylor Navas i Ángel Di María. 

Segueix el serial Mbappé

Qui podria fer el viatge invers, però no aquesta temporada, seria la principal estrella del PSG –amb permís de Neymar– Kylian Mbappé. L’Équipe ha publicat que, de moment, l’atacant francès, ja de vacances després d’una Eurocopa en què tant ell com la seva selecció han rendit per sota de les expectatives, no renovarà amb el club parisenc.

Això vol dir que Mbappé seria lliure de negociar el seu futur a partir de l’1 de gener i que finalitzaria el seu vincle amb el PSG el 30 de juny del 2022. Malgrat que tot pot canviar amb una temporada per endavant, és simptomàtic que el davanter francès encara no hagi renovat tot i que el president Nasser Al Khelaifi està comandant les negociacions en primera persona.

stats