Esports 23/06/2021

Sergio Ramos pressiona el PSG

L'andalús explica als seus excompanys que jugarà al Parc dels Prínceps, però a París hi ha silenci sobre aquesta possibilitat

Quim Salvans
2 min
Sergio Ramos durant la seva última roda de premsa a Valdebebas.

BarcelonaJa fa una setmana que es va oficialitzar la ruptura de Sergio Ramos amb el Reial Madrid. La Ciutat Esportiva de Valdebebas va viure un dels episodis més emotius de la història recent del conjunt blanc i, actualment, la situació del jugador andalús és digna d'una telenovel·la.

Segons ha informat la Cope, Ramos hauria comunicat a tres jugadors del vestidor madrileny que fitxarà pel París Saint-Germain. Ja fa temps que el conjunt de Mauricio Pochettino és un dels equips que més ha sonat com a possible destinació del central de Camas, juntament amb el Manchester City, el Chelsea, el Manchester United i el Milan. En tot cas, des de la capital francesa hi ha mutisme. No surt cap informació. Ni L'Équipe ni Le Parisien, els dos mitjans més pròxims al PSG, n'han aportat cap dada nova. París guarda silenci mentre Ramos ja es veu al Parc dels Príncseps.

El vestidor de l'equip parisenc, amb una presència generosa d'espanyols i sudamericans, rebria l'exmadridista amb els braços oberts. El 2019 li van preguntar a Neymar Jr. qui era el millor jugador contra el qual havia jugat mai. El brasiler va dir que era Sergio Ramos, argumentant que "és un central excel·lent capaç de marcar gols". De fet, a l'últim partit que va jugar amb la samarreta del Barça el juliol del 2017, precisament contra el Reial Madrid als Estats Units, el davanter va entrar el vestidor blanc per demanar la samarreta al ja excapità merengue. Tot fa indicar que l'estrella del PSG estaria encantat amb el fitxatge.

Ramos també manté bona relació amb Keylor Navas i Ángel Di María. El porter costa-riqueny i el davanter argentí van compartir vestidor amb el jugador de 35 anys i segur que li facilitarien l'adaptació. I per si no n'hi hagués prou, Pablo Sarabia, membre de la selecció espanyola, ha afegit llenya al foc dient que no li faria res "donar el telèfon de Ramos a Al-Khelaifi".

Cristiano Ronaldo no mou fitxa

D'altra banda, costa d'imaginar-se Cristiano Ronaldo vestint la samarreta del Juventus la temporada vinent. El portuguès, centrat en l'Eurocopa, encara no ha donat cap pista sobre el seu futur, però el mitjà italià Corriere dello Sport ha informat que, en aquests moments, el PSG és l'equip més ben posicionat per fitxar-lo. Apunten que si CR7 aterrés a França, l'equip de Torí rebria a canvi Mauricio Icardi i Moise Kean.

Si aquests moviments s'acabessin produint i Kylian Mbappé també decidís ampliar el compromís amb el PSG, Nasser al-Khelaifi excediria el fair play financer establert per la UEFA. Ara bé, després de tota la polèmica que va generar el projecte de la Superlliga, Alexander Ceferin està disposat a relaxar el control dels fitxatges. El quilòmetre zero de la nova autopista lliure de peatges es podria estrenar aquest estiu a París.

stats