HOQUEI PATINS
Esports 14/05/2019

Sergi Panadero renova i arribarà a les 18 temporades de blaugrana

El segon capità del Barça d'hoquei es mostra satisfet de seguir vinculat al "millor club del món"

Adrià Corominas
1 min
Sergi Panadero

BarcelonaEl Barça ha anunciat aquest dimarts que ha arribat a una acord amb el jugador de la secció blaugrana d'hoquei patins Sergi Panadero per renovar el seu contracte una temporada més, fins al 2021. El jugador osonenc, que va debutar amb el Barça l'any 2003, acumula un total de 54 títols i arribarà a les 18 temporades vestint la samarreta blaugrana.

Panadero ha signat el nou contracte a les oficines del Barça, amb la presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, del director d’esports professionals Albert Soler i del mànager esportiu Toni Miró, i s'ha mostrat satisfet per la notícia: “És una satisfacció enorme poder seguir vinculat al millor club del món”.

En aquests moments, l'osonenc es troba en ple procés de recuperació de la lesió que es va fer a l’espatlla esquerra durant la passada Copa del Rei, que l’ha obligat a passar pel quiròfan. Panadero ha aprofitat per explicar que les seves sensacions són bones i que "va per bon camí": “Em trobo molt bé, estic rodejat dels millors i estic molt agraït de com m’està ajudant el club en aquests moments”. El segon capità també ha mostrat la intenció de “seguir millorant per ajudar a fer gran la secció i guanyar títols, que és el que se’ns demana". "Aquesta és la meva segona casa”.

Miró, per la seva banda, ha volgut deixar clar que la lesió no ha tingut cap incidència en les negociacions, perquè "ja havien començat prèviament”: “La seva qualitat és indiscutible, ja que ens aporta moltes coses i pot jugar a qualsevol banda de la pista”.

stats