Futbol sala
Esports 14/05/2012

La selecció catalana de futbol sala jugarà aquest dimarts el primer partit del Campionat d'Europa

Catalunya s'enfrontarà a Ossètia del Sud en aquest primer partit. Aquest any el torneig es disputarà a Brest, Bielorússia, del 14 al 19 de maig

Ara
1 min
Jugadors i cos tècnic de la selecció catalana de futbol sala a Bielorússia

BarcelonaAquest any del 14 al 19 de maig se celebrarà a Brest, Bielorússia, el desè Campionat d'Europa de futbol sala. En aquesta nova edició la selecció catalana tornarà a participar-hi.

L'any 2004 la Federació Catalana de Futbol Sala va ser reconeguda per la Unió Europea de Futsal (UEFS), l'entitat que regula l'esport al continent europeu. Dos anys més tard va ser l'Associació Mundial de Futsal (AMF) qui va fer el pas.

Des d'aleshores, la selecció catalana ha participat en diversos Campionats d'Europa i del Món. El resultat més destacat va ser el subcampionat a l'Europeu del 2006, i pel que fa al Mundial, en l'última edició el 2011, a Colòmbia, la selecció catalana va arribar fins als quarts de final.

En aquesta desena edició Catalunya ha estat designada al grup A i tindrà com a rivals en la primera fase Rússia i Ossètia del Sud. Els altres grups estan formats per: Bèlgica, Letònia i Eslovàquia (grup B) i Bielorússia, la República Txeca i Noruega (grup C).

stats