BRASIL 2014
Esports 06/07/2014

La selecció brasilera rep de nou la visita de la psicòloga després de la lesió de Neymar

La psicòloga també ha parlat amb els jugadors brasilers dels excessos de nervis i plors i de la mort de l'avi de Marcelo

Efe
1 min
Els jugadors de la selecció brasilera miren com l'helicòpter s'emporta Neymar / TASSO MARCELO / AFP PHOTO

Teresópolis (el Brasil)La selecció brasilera ha rebut aquest diumenge una nova visita de la psicòloga que dóna suport a l'equip, Regina Brandão, després de la lesió de Neymar i de la mort de l'avi de Marcelo.

La Confederació Brasilera de Futbol (CBF) ha informat en un comunicat que la psicòloga s'ha trobat aquest diumenge amb els jugadors a la Granja Comary, seu de la selecció a Teresópolis "per donar continuïtat a la planificació traçada abans de l'inici del Mundial". Brasil va perdre als quarts de final per lesió Neymar, estrella de l'equip, el que ha causat una gran repercussió en tots els jugadors.

En una entrevista a la televisió Globo dissabte, el seleccionador brasiler, Luiz Felipe Scolari, ha dit que la lesió de Neymar ha "sacsejat" l'equip. "També ja ha començat el treball de conscienciació que fins i tot en qualsevol catàstrofe sorgeix una oportunitat de fer alguna cosa diferent. I és això el que farem", ha afirmat.

El lateral esquerre Marcelo ha patit aquest dissabte la mort del seu avi, de 78 anys, que va ser el familiar que més el va incentivar a ser futbolista quan era nen. Encara que tenia permís per deixar la concentració de la selecció per anar a l'enterrament, Marcelo ha optat per romandre a Teresópolis per continuar amb la preparació per al partit de semifinals del Mundial, que el Brasil jugarà dimarts contra Alemanya a Belo Horizonte.

La psicòloga Regina Brandão també ha parlat amb els jugadors sobre els episodis d'excessos de nervis i plors que van afectar alguns d'ells durant la tanda de penals dels vuitens de final contra Xile.

stats