Futbol

L'ambaixada de l'Iran desmenteix la pena de 99 fuetades per adulteri a Cristiano Ronaldo

Els fets fan referència a la trobada del jugador de l'Al-Nassr amb la pintora Fetemeh Hamami del setembre

1 min
Cristiano Ronaldo jugant amb la samarreta de l'Al Nassr

BarcelonaLes imatges de Cristiano Ronaldo fent una abraçada i entregant una samarreta firmada a la pintora iraniana Fetemeh Hamami han suscitat la difusió d'una suposada condemna al futbolista portuguès per "adulteri". Aquesta notícia ha estat desmentida per l'ambaixada de l'Iran a Espanya mitjançant un tuit en què assegura que no hi ha "cap resolució judicial contra cap esportista internacional a l'Iran".

El vídeo va ser gravat al setembre quan Ronaldo va viatjar a Teheran, la capital de l'Iran, per disputar el partit que enfrontava el seu equip, l'Al-Nassr saudita, contra el Persèpolis. Abans del partit, el futbolista va trobar-se amb la pintora mundialment coneguda Fatemeh Hamami, fan declarada del portuguès, per lliurar-li dos retrats seus.

Les informacions difoses asseguraven que una gran quantitat d'advocats de l'Iran van decidir denunciar el tracte massa pròxim del davanter de l'Al-Nassr a la pintora, que té una paràlisi del 85%, en el moment de lliurar-li els obsequis. El fet que el portuguès estigui casat amb Georgina Rodríguez impediria que el jugador, de 38 anys, pogués mostrar afecte a una altra dona, sota pena d'adulteri.

Però l'ambaixada de l'Iran a Espanya s'ha afanyat a desmentir les informacions a través del seu compte de X i ha assegurat que va ser una "trobada sincera i humana amb Fatemeh Hamami que també va ser elogiada i admirada tant per la gent com per les autoritats esportives del país". A la mateixa publicació, l'ambaixada alerta que la difusió de notícies "tan infundades pugui eclipsar els crims inhumans i de guerra contra l'oprimida nació palestina".

stats