Futbol
Esports 12/07/2014

Sabella: "Haurem de fer un partit perfecte"

El seleccionador argentí destaca el "sistema treballat" del seu rival però celebra que la seva plantilla tingui ara més "equilibri" que en l'inici del torneig

Ara
1 min

Barcelona"Contra Alemanya caldrà fer un partit perfecte –ha declarat Alejandro Sabella en roda de premsa–. S'han d'ocupar bé els espais i no arriscar amb la pilota on no s'ha d'arriscar. Haurem d'estar molt concentrats". Per al tècnic, Alemanya sempre ha sigut "molt poderosa" en l'aspecte tàctic i físic. "Tenen un sistema de joc molt ben treballat i elaborat".

L'argentí, que no ha volgut parlar del que passarà quan acabi el torneig, veu el seu equip, ara, més "equilibrat" que al principi del torneig i lloa els seus futbolistes, a qui no creu que calgui motivar diumenge. "En un partit així, es motiven sols". A més, ha destacat el fet que l'Argentina hagi pogut assolir una final al Brasil. "Ens omple encara més d'orgull", ha afegit.

Sabella creu que la final del Brasil té certes similituds amb la del 1986. "I esperem que el resultat es repeteixi". L'Argentina va derrotar el combinat alemany per 3-2 en la final del Mundial de Mèxic, jugat a l'Estadi Azteca.

stats