Barça

Roben i agredeixen Aubameyang a la seva casa de Castelldefels

Almenys quatre homes assalten i colpegen el davanter del Barça i la seva dona hores després del partit contra el Valladolid

3 min
Pierre-Emerick Aubameyang, jugador del Barça

BarcelonaPierre-Emerick Aubameyang va patir un robatori amb violència al seu domicili de Castelldefels. Almenys quatre homes van assaltar casa seva des del jardí, el van amenaçar amb armes de foc i el van colpejar amb una barra de ferro quan el futbolista del Barça intentava fer-los fora del recinte.

Els lladres van intimidar Aubameyang i la seva dona en presència dels seus fills fins que van aconseguir que els obrissin la caixa forta per endur-se diverses joies valorades en centenars de milers d'euros. Segons la versió aportada per les víctimes, els assaltants van fugir en un Audi blanc. Els fets van passar sobre la una de la matinada de dilluns i va ser la parella del davanter blaugrana qui va donar l'avís a la policia.

Fonts del Barça asseguren a aquest diari que Aubameyang i la seva família es troben bé tot i haver viscut una situació traumàtica. El club els va portar a l'hotel Princesa Sofia i els va posar tractament psicològic. El futbolista i la seva dona van patir lesions lleus fruit de l'atac, però van preferir no rebre atenció hospitalària per no espantar més els seus fills, que els van veure retinguts a terra durant una hora mentre els lladres regiraven la casa.

En el moment del robatori també es trobava al domicili Babanzila Meshak, un jove futbolista gabonès que juga a les files del Terrassa. Meshak viu a casa d'Aubameyang i es troba bé, però va demanar al club egarenc no entrenar-se aquest dilluns per falta de descans i perquè havia de declarar.

Els Mossos busquen els assaltants i sospiten que pertanyen a una banda organitzada d'albanokosovars. Els investigadors creuen que tenien l'objectiu perfectament estudiat després que fa unes setmanes, quan Aubameyang estava de gira promocional pels Estats Units amb el Barça, intentessin sense èxit entrar a casa seva, que en aquell moment tenia connectada l'alarma. Aquest cop, però, el sistema de seguretat estava apagat i per això els lladres van poder accedir a la propietat sense més impediments que la tanca del jardí.

Des del Barça porten setmanes alertant els jugadors del primer equip dels perills que pot suposar mostrar les cases on viuen a través de les xarxes socials i els insten a contractar serveis de seguretat privada les 24 hores del dia per evitar problemes. Bona part dels integrants de la plantilla ho han fet, però Aubameyang encara no s'havia decidit. "Sap que està amb un peu fora de Barcelona i per això no havia fet el pas", diuen a l'ARA des del seu entorn.

Jordi Alba i Lewandowski

No és la primera vegada que un jugador del Barça pateix un robatori a domicili. Jordi Alba també va lamentar el 2018 un atac d'aquest tipus, tot i que ell no va rebre cap tipus de violència, ja que l'assalt es va produir sense que ell ni la seva companya se n'assabentessin. Els fets a casa d'Aubameyang van passar hores després que el jugador tornés del Camp Nou, on s'havia disputat un partit de Lliga contra el Valladolid. El gabonès, molt estimat per l'afició, negocia el seu traspàs al Chelsea anglès abans d'aquest dijous, que és quan tanca el mercat de fitxatges.

Fa uns dies, a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, Robert Lewandowski va lamentar un intent de robatori d'un rellotge valorat en 70.000 euros. El punta polonès s'havia aturat per fer-se fotos i firmar autògrafs i va veure com l'hi arrencaven del canell. El va poder recuperar al mateix lloc dels fets.

stats